Computable Awards 2014

Maxys Software

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Maxys Software werkt voor bedrijven als Nuon, Akzo Nobel, Shell en Essent. Picnic is een online doe-het-zelf-platform waarmee iedereen zelf in een handomdraai professionele bedrijfssoftware kan bouwen: in de cloud en zonder te programmeren. Met Picnic richt Maxys zich met name op mkb’ers en teams binnen grotere organisaties die zelf snel online toepassingen willen bouwen en in gebruik nemen. Picnic is een geïntegreerd platform waarmee je zowel toepassingen kunt ontwerpen als gebruiken.

De gewenste formulieren worden online in elkaar ‘geklikt’ en beschikbaar gesteld aan gebruikers. Een gebruikersvriendelijke ontwerpinterface maakt het mogelijk de lay-out van de invoerschermen te bepalen door er elementen voor tekstinvoer, selectievakjes, keuzevensters, afbeeldingen, bestandsupload, et cetera, op te slepen. Picnic maakt op de achtergrond een professionele database en interface aan. Toepassingen kunnen, nadat de formulieren ontworpen zijn, direct worden gebruikt door een onbeperkt aantal gebruikers op elk apparaat met een browser. Voor gebruik van een persoonlijke online omgeving volstaat een abonnement.

Juryoordeel

Voor de jury was Picnic een lastige voordracht. We waren onder de indruk, vonden dit inspirerend, maar we zeiden ook ‘Dit is te mooi om waar te zijn’. Dus vroegen we de inzender of er klanten zijn. Het antwoord kwam per ommegaande. Er waren op dat moment honderd klanten actief. Dat is meer dan een belofte. Een nominatie vonden we na ampel beraad op zijn plaats.

Terug naar het overzicht.
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-16T13:14:00.000Z Maarten Hillenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.