Computable Awards 2014

SAP

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

Van Puijenbroek Textiel zet SAP’s mkb-software Business One in bij negentig van zijn medewerkers. De fabrikant van bedrijfskleding en beschermende werkkleding heeft voor deze erp-oplossing gekozen vanwege de extra functionaliteiten van het platform. SAP Business One biedt analysemogelijkheden van SAP Hana, waarmee Van Puijenbroek Textiel een compleet geïntegreerd managementinformatiesysteem kan inrichten.

Vanwege een sterk groeiend aantal activiteiten in meerdere landen werd het duidelijk dat de oude softwaretools voor planning en logistiek niet langer voldeden. Bovendien heeft het management behoefte aan heldere en geïntegreerde stuurinformatie. SAP Business One handelt bij Van Puijenbroek Textiel alle logistieke stromen afh en zorgt voor transparante stuurinformatie. Daarnaast wordt de grote hoeveelheid data van verschillende locaties samengebracht in een enkele rapportagetool. Daartoe gebruikt men SAP Hana. In eerste instantie als business intelligence-oplossing voor alle rapportages, maar waarschijnlijk in de toekomst ook als analytics-tool voor het analyseren van big data.

Juryoordeel

De jury is van mening dat SAP Business One hiermee aantoont dat een erp-oplossing juist ook geschikt is voor toepassing binnen het mkb-segment. Met name de data-gerelateerde toepassingen zijn daarin essentieel en onderscheidend.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-16T13:17:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.