Computable Awards 2014

Twinfield

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe.

Twinfield levert online boekhoudsoftware voor accountants en administratiekantoren en is onderdeel van Wolters Kluwer. Met deze software kunnen ondernemer en accountant overal, tegelijkertijd in dezelfde administratie werken. Twinfield startte dertien jaar geleden met online boekhouden. In die tijd is Twinfield gegroeid en gebruiken duizenden accountants- en administratiekantoren en tienduizenden bedrijven in Europa het online boekhoudpakket.

Boogaard Assurantiën is enorm te spreken over Twinfield en heeft een heel duidelijke visie: zo min mogelijk handmatig werken en de ondernemer de mogelijkheden laten zien die de cloud te bieden heeft. Die zijn namelijk eindeloos. Door de handmatige processen te verplaatsen naar de cloud, hebben de medewerkers van Boogaard Assurantiën de tijd om de ondernemer te laten inzien dat een up-to-date administratie essentieel is voor een goede bedrijfsvoering.

Juryoordeel

Ondernemers en vooral franchiseondernemingen kunnen efficiënter werken doordat alle processen zijn te automatiseren en te standaardiseren met Twinfield. Twinfield werkt intuïtief en de software presenteert de cijfers op een begrijpelijke manier aan de ondernemer. Deze manier van werken trekt ondernemers aan. En dus ook de jury.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-16T13:19:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.