Managed hosting door True

Visma Software

Computable Awards 2014

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

 

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe.

Visma Software biedt met Visma.net een cloudoplossing voor de totale bedrijfsadministratie. Zo gaat bijvoorbeeld Falkplan-Andes steeds meer van zijn processen vanuit de cloud met Visma.net ondersteunen. Met deze cloudoplossing beschikt de leverancier van papieren en digitale landkaarten, routeplanners en geografische data en software niet alleen over alle administratieve functionaliteit die hij nodig heeft. Het bedrijf kan ook de efficiëntie van en controle over zijn processen verhogen door business process automation. Dashboards met real time financiële gegevens bieden bovendien waardevolle stuurinformatie die te allen tijde gecheckt kan worden via pc, tablet of smartphone.

Visma.net biedt Falkplan-Andes het gemak van werken in de cloud in combinatie met een volwaardige financiële oplossing voor middelgrote organisaties. Eenvoudig zijn koppelingen te realiseren met webshops, logistieke systemen van externe partijen of banksoftware. Daarnaast kan het bedrijf processen volledig geautomatiseerd laten verlopen via workflows. Hiermee is Falkplan-Andes in staat vanaf dag één efficiencyvoordeel te behalen.

Juryoordeel

De jury ziet Visma Software als belangrijke leverancier in de Nederlandse mkb-markt. Met de cloudoplossing Visma.net heeft de leverancier een belangrijke stap gezet in het aansluiten van de dienstverlening op de behoeftes van de klanten. En klanten zoals Falkplan-Andes bevestigen dat Visma hiermee op de goede weg is. De jury vindt dit een nominatie waard in de categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5112255). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×