Computable Awards 2014

Raet

Genomineerd voor Softwareleverancier van het jaar

Drinkwaterbedrijf Oasen heeft voor de geïntegreerde eHRM-oplossing van Raet gekozen. Het drinkwaterbedrijf zet de moderne hr-portal Youforce in om zijn hr-processen efficiënter in te richten en kosten te besparen. Daarnaast heeft Oasen in Youforce een krachtige tool gevonden voor zijn 270 medewerkers om zelf keuzes te maken binnen de arbeidsvoorwaarden in de cao voor waterbedrijven.

Aantrekkelijk werkgeverschap staat hoog op de agenda in de sector. In 2010 is het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB) ingevoerd. Medewerkers krijgen een persoonlijk budget om keuzes te maken op het gebied van inzetbaarheid, flexibele arbeidsvoorwaarden en opleidingen. Voor medewerkers is het FAB een krachtig middel om bijvoorbeeld werk en privé beter op elkaar af te stemmen. Voor de hr-afdeling is het verwerken van de keuzes een zeer arbeidsintensief proces. De oplossing Flex Benefits binnen Youforce zorgt ervoor dat deze keuzes automatisch en foutloos worden verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

Juryoordeel

Met de toenemende vergrijzing enerzijds en de jacht op jong talent anderzijds in veel sectoren wint aantrekkelijk werkgeverschap aan belang. De jury vindt dat Raet hier goed op inspeelt met zijn hr-portal Youforce. Het biedt medewerkers meer gemak en inzicht terwijl de werkgever, mede vanwege de integratie met andere hr-processen, efficiënter gaat werken en flinke besparingen realiseert. Een stukje Hollandse trots dat het zelfs goed doet in het buitenland. De jury kon dus niet om deze nominatie heen.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-18T17:06:00.000Z Maarten Hillenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.