Computable Awards 2015

QNH Consulting

Genomineerd voor ICT-dienstverlener van het jaar

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe

Beter Horen, aanbieder van hooroplossingen heeft in samenwerking met QNH Consulting, haar dienstverlening geoptimaliseerd. QNH ontwikkelde een Data Warehouse oplossing in combinatie met de implementatie van de rapportagetool QlikView. Beter Horen heeft daardoor meer inzicht gekregen in het gedrag en de behoefte van haar klanten.

Vestigingsmanagers van de ruim 250 Beter Horen verkooppunten kunnen, dankzij de door QNH ontwikkelde dashboards, eenvoudig zelf de belangrijke klantgegevens in kaart brengen en analyseren. Zo zien zij in één oogopslag hoe het ervoor staat met de klantbehoefte en verkoopcijfers. Hierdoor kunnen zij tijdig hun processen bijsturen en de nodige verbeteringen in hun dienstverlening doorvoeren.

Bij Beter Horen was er duidelijk behoefte aan inzicht in verkoopcijfers en klantgedrag. Voorheen werden rapportages in de vorm van spreadsheets onderling rondgestuurd, wat zorgde voor onnodige vertraging en een versplinterd beeld. Een selfservice Business Discovery platform als QlikView geeft vestigingsmanagers de vrijheid om in overzichtelijke dashboards zelf analyses uit te voeren. Aan de hand van de inzichten die hierdoor ontstaan kan de dienstverlening van Beter Horen worden geoptimaliseerd. Dit resulteert uiteindelijk in het beter en sneller helpen van haar klanten.

Juryoordeel

QNH heeft de jury overtuigd dat het, mede dankzij de prettige samenwerking met Beter Horen (agile aanpak) én de zichtbare toegevoegde waarde voor de klant, een project heeft gerealiseerd om trots op te zijn. De ontwikkeling en implementatie van het nieuwe systeem is in hoog tempo gerealiseerd. De terugverdientijd van de investering bedroeg een paar maanden.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-21T10:52:00.000Z Bernard Vuijk