Computable Awards 2015

Huawei

Genomineerd voor ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe

Huawei heeft op 2 april 2014 een overeenkomst getekend met de Technische Universiteit Delft om de Huawei Authorized Network Academy (HANA) te starten. Huawei en de universiteit hebben als doel de vaardigheden van de studenten te verbeteren en onderwijs en innovatie te bevorderen door middel van dit partnerschap.

Binnen het HANA-project biedt Huawei apparatuur, software en trainingen voor diverse ict-producten en diensten. De TU Delft zorgt voor een locatie en voor de docenten die de trainingen aan de studenten aanbieden. De trainingen worden afgesloten met een examen en een certificaat.

Huawei helpt studenten om ict-vaardigheden onder de knie te krijgen door universitair onderwijs en diverse andere activiteiten. Op dit moment werkt Huawei samen met meer dan honderd universiteiten aan het opzetten van Huawei Authorized Network Academies in China, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Australië en andere regio’s. In de komende drie tot vijf jaar zal Huawei de investeringen in onderwijs blijven verhogen, de samenwerking uitbreiden naar meer dan vierhonderd hogescholen en universiteiten over de hele wereld en voortdurend gekwalificeerde ict-talenten blijven steunen in alle landen.

Juryoordeel

Met de investering in het onderwijs, probeert Huawei de kloof, die ligt tussen het onderwijs en de praktijk, te dichten. De jury is ervan overtuigd dat het bijbrengen van ict-vaardigheden en het bieden van de juiste apparatuur en software de student helpt bij het vinden van hoogwaardige ict-banen. Huawei pakt het groots aan en ziet zelf het belang in om goed gekwalificeerd ict-talent wereldwijd te blijven ondersteunen.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-22T11:42:00.000Z Bernard Vuijk