Computable Awards 2015

Kronos

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe

Workforce Ready van Kronos levert cloudgebaseerde personeelsbeheeroplossingen rondom het aannemen, managen en belonen van personeel aan kleine en middelgrote bedrijven (mkb). Ready van Kronos is een human resources (hr) platform dat enterprise-class mogelijkheden biedt tegen een prijs die toegankelijk is voor mkb-bedrijven. Klanten betalen per medewerker per maand met een simpel maandcontract.

Kleine en middelgrote bedrijven hebben een enkel web-based platform en interface om alle gegevens van medewerkers te beheren, zoals tijd en aanwezigheid aan de salarisadministratie, HR en nog veel meer. Klanten in het mkb kunnen arbeidsintensieve processen bij tijdregistratie automatiseren en rapportagetijd verkorten met een laagdrempelig goedkeuringsproces.

Workforce Ready ondersteunt zowel multinationals als bedrijven met maar één werklocatie om aan compliance te voldoen. Het platform is compliant met vereisten zoals:

  • Fiscale ondersteuning en eindejaars compliance-updates tussen belastingdienst, software en interne fiscale dienstverlening voor organisaties die payroll zelf verwerken.
  • Updates voor organisaties in Nederland, België, Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de VS op alle niveaus met behulp van checklists

Juryoordeel

Workforce Ready van Kronos is volgens de jury een geschikte oplossing voor het mkb, dat het tegenwoordig al druk genoeg heeft met het bijhouden van regelgeving. Het mkb wordt al met te veel administratieve regels belast en Workforce Ready neemt allerlei administratieve taken uit handen. Het mkb dient zich meer bezig te kunnen houden met hun kerntaken en de tijdrovende administratie overlaten aan een slim platform zoals Workforce Ready.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-27T11:41:00.000Z Bernard Vuijk