Computable Awards 2015

Neomax

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe

Neomax streeft ernaar de grootste, persoonlijke ambities van it'ers waar te maken. Dit doet Neomax door talent de beste plek te geven om zich te ontwikkelen. Neomax richt zich op professionals met een mbo- of hbo-opleiding in de it met minimaal anderhalf jaar werkervaring.

Neomax heeft eindgebruikers begeleid bij de uitrol van Office 365 bij de Bijenkorf. De Bijenkort heeft meer dan 1000 werkplekken op 13 locaties. Neomax heeft support engineers geleverd die het technische werk leverden. De samenwerking verliep voorspoedig dankzij de communicatieve, behulpzame en flexibele vaardigheden van de support engineers. Het komt niet vaak voor dat een eindgebruiker bij een it-manager langs komt om een compliment uit te delen voor de implementatie, zowel de begeleiding als de communicatie, van een it-project. Prima werk!

Juryoordeel

De jury is van oordeel dat de uitrol succesvol is uitgevoerd, omdat de support engineers van Neomax niet alleen inhoudelijk hun werk uitstekend hebben verricht, maar vooral vanwege de communicatieve en sociale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn onmisbaar voor een succesvolle samenwerking met klanten. 

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-20T10:50:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.