Computable Awards 2015

FoundIM

Genomineerd voor Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe

FoundIM biedt sinds 1 september 2014 zaakwaarneming voor de ict-er. Als zaakwaarnemer behartigt FoundIM de belangen van netwerk- en systeembeheerders. Volgens het werving- en selectiebedrijf halen veel beheerders niet alles uit hun carrière, door de vele vacatures die niet aansluiten en doordat de gemiddelde ict-er zich liever bezighoudt met het beheren van systemen dan zijn carrière. FoundIM heeft diepgaande kennis van de ict-branche. Hierdoor kan de zaakwaarnemer de juiste plek voor zijn klanten vinden.

Het nieuwe bedrijf FoundIM is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen ict-dienstverlener ACC ICT uit Nieuwegein en recruitmentbureau Olympia Nieuwegein. ACC ICT had moeite om de juiste kandidaten binnen te halen. Tegelijkertijd kon Olympia Nieuwegein moeilijk beoordelen of een ict-er geschikt was voor een bepaalde functie, door gebrek aan kennis. Dit leidde tot een nieuwe formule waarbij de schaarse ict-beheerder centraal staat en ontzorgd wordt door iemand die hem of haar begrijpt. FoundIM ondersteunt bij het gehele verloop van de carrière van ict-ers. Zo krijgen zijn klanten advies bij eventuele problemen bij de huidige werkgever en wordt er samen met de werkgever naar een oplossing gezocht. Ook bij de zoektocht naar een nieuwe werkomgeving begeleidt FoundIM zijn klant, van het vinden van het juiste bedrijf en de sollicitatiegesprekken tot aan de contractonderhandelingen. Dit alles wordt kosteloos gedaan en de gehele carrière lang.

Juryoordeel

De jury is zeer te spreken over FoundIM en dan vooral de rol die wordt vervuld als zaakwaarnemer. Net zoals een makelaar in de topsport, maar dan voor ict-beheerders. FoundIM claimt dan ook dat het een droomcarrière kan bieden in ict. De geboden ondersteuning gaat van advies bij problemen tot het vinden van een nieuwe werkomgeving. Hieronder vallen het checken van bedrijven of hun bedrijfscultuur, hulp bij sollicitatiegesprekken en contractonderhandelingen. Hierbij zetten ze in op toekomstige groeimogelijkheden, opleidingen en andere zaken die daadwerkelijk zwart op wit komen te staan. Recruitment nieuwe stijl mag in deze categorie niet ontbreken.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-04T10:10:00.000Z Bernard Vuijk