Computable Awards 2015

Salesforce

Genomineerd voor Cloud-aanbieder van het jaar

Salesforce, het customer success platform, introduceerde op 13 oktober 2014 Wave, de Salesforce Analytics Cloud. Wave is het eerste cloud analytics platform waarmee iedere zakelijke gebruiker makkelijk data kan onderzoeken, nieuwe inzichten kan opdoen en direct actie kan ondernemen – ongeacht vanaf welk apparaat.

Wave maakt het makkelijk om vanaf elk apparaat iedere databron te benutten, nieuwe inzichten te verkrijgen en meteen actie te ondernemen. Met Wave herdefinieert Salesforce.com het gehele analytische proces, net zoals het bedrijf 15 jaar geleden crm transformeerde. Wave combineert een dynamische gebruikerservaring, geïndexeerde zoekopdrachten en rekenkracht in één verticaal geïntegreerd analyseplatform in de cloud.

Bedrijven kunnen nu snel sales, service en marketing analytics uitrollen of mobiele analytische toepassingen bouwen op basis van iedere denkbare gegevensbron. Zo kan iedereen altijd en overal slimmere beslissingen nemen. Wave is specifiek ontworpen voor zakelijke gebruikers, niet alleen voor analisten. Data hoeven niet langer te worden gesorteerd volgens een vooraf strikt vastgelegd schema en gebruikers krijgen direct toegang tot miljarden rijen data, zoals ze dat zelf als consument zijn gewend van bijvoorbeeld reisapplicaties.

Analisten kunnen daarenboven makkelijk mash-ups ontwerpen van relevante data van externe partijen en dat alles samenbrengen in een dashboard dat gebruikers snel verbanden toont waarna ze tot actie kunnen overgaan. Wave laat ook samenwerking toe via sociale netwerken: dashboards kunnen makkelijk worden gedeeld via Salesforce Chatter.

Juryoordeel

De jury is van mening dat Salesforcehiermee eens te meer bewijst een front-runner te zijn in toepassingen vanuit de cloud. Daarmee ontdoet het de cloud van haar mystieke proporties en maakt toepassingen beschikbaar en benaderbaar voor iedereen, overal, altijd.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-18T11:06:00.000Z Fred Bons