Computable Awards 2015

LISTEQ

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Cloudleverancier ListeQ heeft een complete software stack ontwikkeld voor service providers die Desktops-as-a-Service (DaaS) willen aanbieden aan het midden- en klein bedrijf. ListeQ's volledig eigen software geeft de mogelijkheid van flexibiliteit op prijs en configuratie, voor service providers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk product met de mogelijkheid van private labeling.

ListeQ Cloud Desktop creëert virtuele desktops of Desktop as a Service (DaaS). Het product wordt geleverd met bring your own device (byod) client software voor apparaten met alle mogelijke besturingssystemen, zoals Windows, OS X, Android, iOS en Linux. Hierdoor is ListeQ Cloud Desktop toegankelijk vanaf elk apparaat en elke locatie. De software is schaalbaar, rebrandable, en dusdanig te licenseren dat een hoge marge te maken is. Volgens ListeQ is deze DaaS een alternatief voor VMware, Citrix en Amazon voor het mkb.

Juryoordeel

De jury is van mening dat ListeQ met zijn DaaS de cloud op uiterst toegankelijke en eenvoudige wijze naar het mkb brengt. Hierdoor kan ook juist dit mkb profiteren van de mogelijkheden die de cloud biedt. ListeQ biedt een innovatief en tegelijkertijd gebruikersvriendelijk concept, dat op eenvoudige wijze te ontsluiten is. Voeg daaraan toe de mogelijkheid van private labeling en dan is er, naar de opvatting van de jury, sprake van een laagdrempelig en succesvol concept.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-27T11:40:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.