Computable Awards 2015

Juryrapport: Persoonlijk leerplatform

Genomineerd voor ICT-project van het jaar in het Onderwijs

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe.

Project: Persoonlijk leerplatform Uitgevoerd door: Hondsrugcollege en PulseOn

PulseOn heeft hét persoonlijk leerplatform ontwikkeld, dat middels software leermiddelen afstemt op het individu. Zo kan iedere leerling met zijn eigen device (BYOD) inloggen op PulseOn en wordt middels slimme algoritmes aanbevelingen gedaan op het niveau van iedere leerling. Iedere leerling kan dus op eigen niveau en eigen tempo door de lesstof gaan en dat is waar het om draait: om het maximale uit scholieren te halen. 

PulseOn heeft een innovatief digitaal platform, die de docent gedetailleerd inzicht geeft in de voortgang van leerlingen. De docent kan zelf zijn eigen leerstof in de applicatie brengen. De leerling krijgt extra aandacht gericht op de leerstof. De docent kan op deze manier dieper op de stof ingaan en leerlingen gericht ondersteunen. Leerlingen kunnen geholpen worden op de onderwerpen die voor de leerling het meest relevant zijn. De resultaten zijn bij een school positief en de docenten zijn tevreden over het gebruik en houden meer tijd over.

Juryoordeel

De jury ziet dat de docent wordt ontzorgt, terwijl de leerling gerichtere ondersteuning krijgt. In de overvolle klassen van tegenwoordig en de uren die de docent overhoudt voor extra ondersteuning heeft PulseOn een onmisbaar leerplatform ontwikkeld om in Nederland de kwaliteit van het onderwijs naar een hoger niveau te brengen. In het streven om het onderwijs gerichter aan te bieden op het niveau van leerling biedt PulseOn een werkbare, economische oplossing.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ceo van het jaar is. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-21T15:33:00.000Z Bernard Vuijk