Computable Awards 2015

Juryrapport: MijnSchool

Genomineerd voor ICT-project van het jaar in het Onderwijs

Project: MijnSchool Uitgevoerd door: Openbaar Onderwijs groep Groningen (O2G2) en Get There ICT Solutions

Het idee om door middel van een website met ouders te communiceren is niet nieuw. De uitvoering van MijnSchool is echter zo goed, dat het volgens de jury een plek verdient tussen de vijf finalisten van de Computable Award Beste ICT-project van het jaar in het Onderwijs.

Het MijnSchool ouderportaal is de volledige informatie-uitwisseling tussen ouders en basisscholen. Hiermee bedoelen we echt alle denkbare informatie: (nieuws)berichten, agenda-items, intekenlijsten voor oudergesprekken en activiteiten, hulpaanvragen voor ouders, reacties van ouders die willen helpen, informatie voor ouders die een rol vervullen, foto's, huiswerk, documenten, (instructie)filmpjes, schoolpleinmededelingen, leerresulaten, contactgegevens etc. Doormiddel van koppelingen met  leerlingadministratiesystemen wordt het portaal gevuld met actuele gegevens.

Juryoordeel

Tijdens de presentaties heeft GetThere een toelichting geven op de wijze waarop zij het portaal ontwikkeld hebben. Door goed samen te werken met de eindgebruikers en te werken met iteraties zijn ze in staat geweest om een gebruiksvriendelijk en compleet portaal te realiseren, die tegemoet komt aan de eisen en wensen van ouders en docenten. Het portaal ziet er erg gebruiksvriendelijk uit.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ceo van het jaar is. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-22T10:37:00.000Z Arjan Geurts