Computable Awards 2015

Adobe

Genomineerd voor Softwareleverancier van het jaar

Adobe Photoshop, de beeldbewerkingssoftware die creativiteit in het digitale tijdperk continu blijft herdefiniëren, werd op 19 februari 2015 25 jaar. Het succes van Photoshop heeft Adobe in staat gesteld om de creatieve industrie de meest uitgebreide tools te bieden. Geen enkel ander bedrijf bedient de creatieve industrie met zo’n breed scala aan producten en diensten.

Adobe Photoshop is één van ‘s werelds bekendste softwaremerken en heeft miljoenen gebruikers wereldwijd. Photoshop wordt vaak gezien als dé applicatie voor digitale beeldbewerking voor film, printmedia en het web. Functies van Photoshop hebben gebruikers de mogelijkheid gegeven hun beste werk te maken.

De technologie van Photoshop vormt de basis voor Adobe Lightroom, essentiële software voor zowel de professionele als de amateurfotograaf. De mobiele apps van Photoshop en Lightroom stellen gebruikers bovendien in staat om afbeeldingen te verwerken via desktopcomputers, tablets en smartphones.

Juryoordeel

De jury vindt de verjaardag van Photoshop een prachtig moment om met deze software Adobe in het zonnetje te zetten. Toen het bedrijf begon, dacht het per maand ongeveer vijfhonderd exemplaren van Photoshop te verkopen. Inmiddels gebruiken velen mensen wereldwijd dit product. Het is inspirerend om de prachtige afbeeldingen te bekijken die door gebruikers zijn gecreëerd en te zien welke mooie carrières door Photoshop van de grond zijn gekomen.

Ondertussen blijft Photoshop de creatieve industrie herontdekken en nieuwe mogelijkheden bieden, van publiceren vanaf je desktop, filmproductie, websites ontwerpen, tot aan het creëren van mobiele apps en sinds kort ook 3D-printen. Mooi als ict op zo’n aansprekende manier inspiratie kan bieden.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T11:41:00.000Z Maarten Hillenaar