Computable Awards 2015

HP

Genomineerd voor Hardwareleverancier van het jaar

HP is al veertien jaar de hardware- en werkplekleverancier van Shell. In 2014 werd het contract voor een nieuwe 5 jaar verlengd. Met het vernieuwde vijfjarige contact levert HP nu meer dan 150.000 producten aan Shell.

Producten die HP aan Shell levert, zijn onder andere pc's, tablets, randapparatuur, printers, workstations, servers en opslag- en netwerk hardware. Daarnaast levert HP innovatieve it-integratie en support services. Alle apparatuur wordt direct geleverd via HP’s wereldwijde netwerk of lokale channel partners. Om de prestatie nog meer kleur te geven moet ook nog gemeld worden dat Shell’s global business in meer dan honderd landen, voor meer dan 100.000 werknemers en aannemers wereldwijd, actief is. 

Juryoordeel

De jury vindt de prestatie een nominatie meer dan waard. Shell geeft zelf aan dat wereldwijd opererende bedrijven kwalitatieve tools en services nodig hebben om hun effectiviteit om competitief te blijven in opkomende of bestaande markten, te verhogen. Als een bedrijf in zo’n omgeving na een periode van veertien onafgebroken jaren wordt gezien als dé pc-hardware en werkplekleverancier, maar ook als de partij die zal helpen bij het verhogen van de effectiviteit van deze grote en complexe klant, is dat een prestatie van formaat. HP heeft over een indrukwekkende periode laten zien met een breed portfolio en een bewezen global delivery model Shell de capaciteit en de flexibliteit te bieden om kostenefficiënt te werken.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-19T10:55:00.000Z Maarten Hillenaar