Computable Awards 2015

Mendix

Genomineerd voor Cloud-aanbieder van het jaar

De Mendix AppCloud brengt data, eindgebruikers, business-analisten, ontwikkelaars en partners samen in een uniforme cloud-omgeving. Mendix levert hiermee een fundamenteel andere manier waarop moderne bedrijfsapplicaties gebouwd, gedeeld en gebruikt worden. Alle gebruikers van de AppCloud krijgen toegang tot Mendix Community Edition. Dit stelt ze in staat kostenloos applicaties te ontwikkelen, te testen en te gebruiken. Hierdoor krijgen ontwikkelaars de kans om hun ideeën snel te vertalen naar moderne enterprise-applicaties.

De Mendix AppCloud biedt een centrale plek in de cloud voor teams vanuit de gehele organisatie en daarbuiten om zelf applicaties te ontwikkelen, te delen en te gebruiken, zonder afhankelijk te zijn van traditionele it-middelen. Dit vergroot niet alleen de wendbaarheid van de organisatie, maar maakt bovendien online samenwerken mogelijk. Ook ontsluit het creativiteit bij het gehele personeel. Op deze manier kan de it-afdeling een alsmaar groeiend portfolio van applicaties, ontwikkelaars en gebruikers beheren door middel van centraal applicatiebeheer, beveiliging en it-governance.

Juryoordeel

De jury is onder de indruk van de AppCloud die toegang geeft tot een indrukwekkende en snelgroeiende set van open cloud-services, waarmee eindgebruikers, ontwikkelaars en it-beheerders makkelijk vanuit een uniforme omgeving apps kunnen bouwen, delen en gebruiken. Mendix is een prachtig voorbeeld van Nederlands innovatief vermogen. Mendix brengt ict in de business. Of beter nog: Mendix brengt de business in it. De eenvoud, de snelheid en de flexibliteit waarmee nieuwe businesswensen kunnen worden verwerkt in het systeem leiden tot reductie van projectrisico. Wij begrijpen dat Gartner Mendix uitriep tot Cool Vendor. En vinden ook hier een nominatie meer dan verdiend. 

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-18T11:04:00.000Z Maarten Hillenaar