Computable Awards 2015

Exact

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Uit de mkb cloud barometer 2014 blijkt dat het mkb nog steeds veel last heeft van administratieve rompslomp. Een kwart van de respondenten klaagt dat de financiële administratie te veel waardevolle tijd en geld kost. Om e-facturatie, oftewel elektronisch factureren, eenvoudiger en toegankelijker te maken, wordt met Exact Online nu Simplerinvoicing ondersteund.

Simplerinvoicing van Exact verbindt verschillende aanbieders van elektronisch factureren via een netwerk met elkaar. Hierdoor kan elke ondernemer op een simpele en betrouwbare manier e-factureren. Zowel in Nederland als elders in Europa, want het netwerk is gemaakt volgens Europese standaarden. Om facturen ook automatisch via Simplerinvoicing te kunnen verwerken, hebben ondernemers een koppeling nodig met één van de partners uit het Exact Online App Center, zoals eVerbinding. De app van de partner is geïntegreerd met het online boekhoudprogramma van Exact waardoor facturen automatisch worden ingelezen. Ondernemers besparen niet alleen tijd, maar hebben ook voortdurend inzicht in de financiële administratie doordat de uitgaande- en inkomende stroom steeds wordt bijgewerkt. Accountants kunnen tijdig aan de bel trekken als er iets mis gaat.  

Juryoordeel

De jury vindt een nominatie voor Exact op zijn plaats omdat het bedrijf met zijn partners heel inzichtelijk maakt dat elektronisch factureren de basis is voor het realiseren van een efficiënte administratie in het mkb. De besparingsmogelijkheden door e-facturatie zijn voor het mkb aanzienlijk en met de propositie van de samenwerkende partijen wordt een belangrijke belemmering, de benodigde investering, weggenomen. Ondernemers betalen alleen wat ze gebruiken en worden in een paar klikken gekoppeld aan alle grote netwerken. 

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-27T11:42:00.000Z Maarten Hillenaar