Computable Awards 2015

Juryrapport: Mobiel toegang tot EPD

Genomineerd voor ICT-project van het jaar in de zorg

Dit artikel delen:
Corné Mulders

Corné Mulders, projectjurylid van de categorie zorg, ligt de nominatie toe.

Project: Mobiel toegang tot EPD Uitgevoerd door: Meander Medisch Centrum, Dell en Medical Computer Support

Sinds kort hebben de verpleegkundigen in het Meander Medisch Centrum een (Dell) tablet in gebruik voor hun dagelijkse werkzaamheden. De jury heeft deze oplossing gekozen tot één van de vijf genomineerden omdat het bijdraagt aan vier zaken die wij als erg belangrijk beschouwen voor de gezondheidszorg in de komende jaren.

Zo is de oplossing patiëntgerichter, want de informatie die de verpleegkundige opgeeft, is onmiddellijk overal beschikbaar, waardoor de patiënt niet steeds opnieuw zijn verhaal hoeft te doen bij andere artsen/verpleegkundigen. Het is beter voor de patiëntveiligheid, want er is veel minder kans op fouten of vertragingen. Het is een stuk kostenefficiënter, want kost minder tijd van de verpleegkundige. En tenslotte bevordert het de medewerkerstevredenheid, want zij vinden het hip en plezierig om zo te kunnen werken.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ceo van het jaar is. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-29T13:10:00.000Z Corné Mulders