Computable Awards 2015

Eugène Wolf, Logicalis SMC

Genomineerd voor CEO van het jaar

It-servicemanagement (ITSM) leverancier Logicalis SMC is als eerste in Europa door ServiceNow benoemd tot Master Solutions Partner. Logicalis SMC kreeg deze status toegekend wegens de successen die Logicalis heeft behaald sinds hij de it-servicemanagement-oplossing van ServiceNow naar Europa bracht in 2006. Dit alles werd gedaan onder leiding van ceo Eugène Wolf.

Wolf speelt de credits voor deze benoeming direct door naar zijn team. ‘Onze ITSM-professionals zetten zich al jaren vol overtuiging en met ongekende energie in om ServiceNow tot een succes te maken. In de beginjaren werden we nog fronsend aangekeken over onze keuze voor deze eerste SaaS-oplossing in de ITSM-wereld. Niemand had toen nog van ServiceNow gehoord. Maar onze specialisten zagen de kracht van deze oplossing en kansen in de markt. Inmiddels worden we ook buiten onze landsgrenzen gevraagd om orde op zaken te stellen in complexe ITSM-omgevingen. Zo hebben we gaandeweg een ongeëvenaarde schat aan kennis en ervaring opgebouwd rond ITSM in het algemeen en ServiceNow in het bijzonder. Die vormt het fundament onder het succes van IT-Guardian, onze kant-en-klare best practice ITSM-oplossing die op ServiceNow-leest is geschoeid. Deze benoeming tot Master Solutions Partner is in alle opzichten een bevestiging van onze keuzes en een enorm compliment voor iedereen die bij Logicalis SMC werkt.’

Juryoordeel

Wat de jury vooral aanspreekt in de case van Eugène Wolf is dat hij heeft bijgedragen aan de certificatie van tientallen consultants die honderden implementaties hebben gedaan bij Europese marktleiders in uiteenlopende segmenten. Daarbij komt ook dat ServiceNow een leidende speler is in de service management software en het is knap van Logicalis SMC dat het als eerste Europese partner het eerste Master Solutions-certificaat in de wacht heeft gesleept. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat Eugène Wolf een terechte genomineerde is in deze categorie.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-03T17:14:00.000Z Maarten Hillenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.