Computable Awards 2015

Red Hat

Genomineerd voor Softwareleverancier van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

Red Hat heeft voor de European Space Agency (ESA) de ESA-cloud ontwikkeld. Dit is een on-premise, private cloud infrastructuur waarmee de gebruikersgemeenschap van de ruimtevaartorganisatie kan profiteren van geavanceerde it-diensten.

De ESA-cloud infrastructuur maakt gedeeltelijk gebruik van Red Hat Enterprise Linux en heeft bewezen flexibel en betrouwbaar te zijn: zaken die cruciaal zijn voor de it-omgeving van ESA. Na het zien van de uitzonderlijke resultaten heeft ESA eveneens de implementatie van een vergelijkbare infrastructuur voor een ander datacenter voltooid. In de ESA-cloud worden verschillende diensten door de interne it-afdeling gehost, zoals satellite data reprocessing omgevingen en document management systemen.

Complexe virtuele omgevingen kunnen nu door eindgebruikers in een paar minuten worden ingericht, in tegenstelling tot maanden in het verleden. Ze bieden meer wendbaarheid en zorgen ervoor dat ESA zijn zakelijke en wetenschappelijke doelen eerder haalt.

Juryoordeel

De jury waardeert dat de ESA heeft gekozen voor open source in haar ESA-cloud omgeving. Red Hat heeft al vele jaren het open source-model omarmt en heeft bijgedragen aan de groei en adoptie van open source. Red Hat verdient daarom een nominatie als Softwareleverancier van het jaar.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T11:40:00.000Z Jeroen Aris