Computable Awards 2015

Lenovo

Genomineerd voor Hardwareleverancier van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

Lenovo timmert als hardwareleverancier goed aan de weg en verovert een steeds groter marktaandeel in de PC markt. Op 2 april 2014 maakte het bedrijf bekend dat hun nieuwe ThinkPad X1 Carbon ultrabook en de ThinkVision LT2934z panoramische monitor de prestigieuze Red Dot ‘Best of the Best’ product design award 2014 hebben gewonnen. Het gaat om de hoogste onderscheiding van een van de grootste designwedstrijden ter wereld.

Naast het winnen van de 'Best of the Best' product design award in 2014, rondde Lenovo de overname van Motorola in hetzelfde jaar af. Hiermee is het ook een grotere speler in de smartphone markt geworden. En met de overname van de server-divisie van IBM is het ook de op twee na grootste server leverancier geworden.

Juryoordeel

Met zo’n productportfolio en groei kan de jury niet om Lenovo heen en nomineert Lenovo dan ook als hardwareleverancier van het jaar.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-19T10:56:00.000Z Jeroen Aris