Computable Awards 2015

Microsoft

Genomineerd voor Cloud-aanbieder van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

Microsoft heeft ook dit jaar belangrijke stappen gezet met haar cloud strategie. Zo heeft Microsoft de eerste Azure-businesspartners erkend in de ‘Graduation Party’. Deze partners kunnen zelfstandig volledige Microsoft Azure-cloud-diensten aan hun klanten bieden.

Partners die zich kwalificeerden tijdens deze eerste editie van het Azure Practice Development-programma, zijn eFocus, ITON, ValueBlue, QNH, Sogeti, Caesar, VX company, 3Fifty, SCCT, QS Solutions, Devoteam en Macaw. Dit programma zal vanaf nu elk kwartaal met een aantal deelnemers plaatsvinden. Na het traject kunnen Microsoft-partners Azure-oplossingen aan klanten bieden, zoals Managed Services, oplossingen op basis van eigen intellectual property (ip) en standaardoplossingen, zoals de Microsoft Enterprise Mobility Suite. 

Juryoordeel

De jury ziet dat Microsoft onder leiding van Satya Nadella een echte cloud speler is geworden. Niet alleen de analisten bevestigen dit, maar ook de klanten van Microsoft maken steeds vaker de stap naar de cloud. De jury nomineert daarom Microsoft ook dit jaar als cloud-aanbieder van het jaar.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-18T11:05:00.000Z Jeroen Aris