Computable Awards 2015

Visma Software

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

Visma Software levert met HRM, Salaris, Financiën en ERP een compleet pakket software voor het MKB. Zo verwelkomde Visma Holla Advocaten als nieuwe klant van Visma.net. Holla Advocaten is een 135 jaar oude dienstverlener op juridisch gebied uit de omgeving van ’s Hertogenbosch.

Holla Advocaten was op zoek naar een integrale e-hrm oplossing om de hr-processen te optimaliseren en tegelijk de gehele hr-keten te ondersteunen voor zowel hr-medewerkers als professionals als de partners, advocaten en staf-medewerkers. Andere gewenste functionaliteiten waren: een geïntegreerd digitaal personeelsdossier, flexibele workflows met invoer aan de bron, uitgebreide functionaliteiten op het gebied van verzuim en verlof, beoordelingen, actuele ken- en stuurgetallen en salarisverwerking. De oplossing voor het bereiken van deze projectdoelstellingen heeft men in Visma.net gevonden.

Juryoordeel

De jury ziet in Visma een belangrijke speler in de Nederlandse softwaremarkt voor het mkb. Het uitgebreide productenportfolio en ruim 30.000 klanten, waaronder Holla Advocaten laten zien dat Visma deze rol ook verdient. De jury waardeert dit met een nominatie als 'ICT-Leverancier van het jaar voor het MKB'.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-27T11:43:00.000Z Jeroen Aris