Computable Awards 2015

Ciber

Genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Sander Hulsman

Jurylid Sander Hulsman licht de nominatie toe

Compliance zorgt vaak voor hoofdbrekens, zeker bij kleinere organisaties. Ciber speelt hier op in met Ciber Access Control. Deze oplossing biedt mkb-organisaties eenvoudig in te zetten, geautomatiseerde compliance-ondersteuning. Ciber Access Control is onderdeel van de Ciber Compliance Suite voor SAP en is ontwikkeld voor bedrijven die werken met compliance-gevoelige data en af willen van omslachtige, handmatige it-taken.

De oplossing is geschikt voor verschillende soorten bedrijven, ongeacht het risicoprofiel, en tilt de risicomanagement-aanpak naar een hoger niveau met gestandaardiseerde processen. Bedrijven kunnen zelf kiezen hoe zij regelsets toepassen en integreren binnen hun bedrijfsprocessen. Na de implementatie beschikken managers over volledig inzicht in risico’s dankzij een geïntegreerd beheer dashboard.

Bedrijven staan steeds meer onder druk door nieuwe wetgeving voor it. Ciber helpt organisaties hiermee om te gaan met een geavanceerde en eenvoudig te gebruiken oplossing. Ciber Access Control is wereldwijd beschikbaar en is geschikt voor zowel mkb-organisaties als grotere ondernemingen met maximaal vierduizend SAP-eindgebruikers.

Juryoordeel

Ciber Access Control maakt de complexe compliance-materie toegankelijk voor iedere organisatie. En dat volgens eigen zeggen ook nog eens met een gebruiksvriendelijke tool. Waar soortgelijke oplossingen in de markt vaak als complex worden ervaren, maakt Ciber zo’n oplossing laagdrempelig. Doordat de implementatie ook vereenvoudigd is waardoor kosten laag blijven, sluit deze tool prima aan op de behoeften van het mkb. En dus is de nominatie in deze categorie terecht.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-27T11:44:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.