Computable Awards 2015

Peak-IT

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

Sander Hulsman

Jurylid Sander Hulsman licht de nominatie toe

Peak-IT bereikt in 2015 de ondernemersleeftijd van tien jaar. Hierin is het bedrijf van traditioneel detacheerder uitgegroeid tot een zakelijke ict-partner dat naast detachering gespecialiseerd is in diensten rondom outsourcing. Dagelijks ondersteunen ruim vierhonderd ict-professionals diverse organisaties die gebruikmaken van de diensten van Peak-IT.

De directie van Peak-IT bestaat uit Marco Verver (ceo) en Maarten Cobelens (mede-oprichter en coo). Cobelens is enorm trots waar vandaag de dag het bedrijf staat. ‘De afgelopen tien jaar zijn we niet alleen gegroeid in omvang, maar heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit alles hebben we bereikt met een fantastisch, zeer betrokken team en onze ict-professionals in het veld die dagelijks klaar staan voor onze klanten.’

Peak-IT ontving inmiddels al verschillende awards en erkenningen. Dit zijn onderandere andere Best Managed Company Gold, FD Gazellen Award en ook stonden ze in de Computable 100 van 2014. Daarnaast zijn ze ook Microsoft Gold Partner geworden en is het 9+ denken als organisatie omarmd. Cobelens: ‘Dit zorgt er voor dat we klanten blijvend verrassen en daarmee invulling geven aan onze partnerfilosofie.’

Juryoordeel

Ondanks dat Peak-IT zich steeds breder in de markt profileert, blijft detachering een kernactiviteit van het bedrijf. Het bemiddelen van ict-personeel was dan ook begin 2015 dé reden voor Manpower om een meerderheidsbelang in Peak-IT te nemen. Peak-IT blijft in het grotere geheel zelfstandig opereren. Als je vanwege je detacheringsactiviteiten wordt overgenomen en je ook nog eens zelfstandig blijft, dan is een nominatie in deze categorie dubbel en dwars verdiend.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-20T10:54:00.000Z Sander Hulsman