Computable Awards 2015

Transfer Solutions

Genomineerd voor ICT-opleider van het jaar

Sander Hulsman

Jurylid Sander Hulsman licht de nominatie toe

Transfer Solutions is geen doorsnee aanbieder van opleidingen. Toch zit het delen van kennis in het dna van het bedrijf. Naast alle deelnemers die een van de officiële Oracle- en Java-trainingen volgen, ontvangt Transfer Solutions jaarlijks ruim zeshonderd belangstellenden die volledig kosteloos worden bijgepraat over allerlei technologische ontwikkelingen. Dat gebeurt met de gratis toegankelijke, maandelijkse Transfer Cafés, workshops, roadshows en andere informatieve sessies.

Daarom wil Transfer Solutions in aanmerking komen voor de eervolle titel ‘Ict-opleider van 2015’. Het bedrijf heeft hiervoor drie redenen benoemd waarom zij deze opmerkelijke voordracht doen: 'Kennis vergaren en kennis delen zijn onze roots, de ultieme combinatie van theorie en praktijk en Transfer Solutions biedt maximale flexibiliteit.' Ook argumenten als kwaliteit boven kwantiteit, het trainen van Oracle-medewerkers, coaching van de klant op locatie en het verzorgen van colleges aan de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht passeren de revue. Deze zaken zie je volgens Transfer Solutions ook terug in de drie aangedragen hoofdredenen.

Juryoordeel

De jury waardeert het lef dat Transfer Solutions toont door zich voor te dragen in een categorie dat eigenlijk niet de kernactiviteit van de onderneming is. Het toont aan dat het bedrijf goed nadenkt over een andere profilering richting de markt. Een bedrijf dat zo graag wil uitstralen dat het (ook) een opleider is en ook nog eens met zeer gedegen argumenten komt, verdient een nominatie in de categorie Ict-opleider van het jaar.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-28T10:54:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.