Computable Awards 2015

Michael Page

Genomineerd voor Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Sander Hulsman

Jurylid Sander Hulsman licht de nominatie toe

Vier decennia geleden werd Michael Page opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag wordt de organisatie wereldwijd erkend als toonaangevend specialist in de werving en selectie van vaste en interim professionals. Vanuit meer dan 155 vestigingen in ruim 36 landen, biedt Michael Page klanten, variërend van het midden- en kleinbedrijf tot multinationals, exclusieve toegang tot een poule van (inter)nationaal talent.

Samen met Page Personnel en Page Executive maakt Michael Page deel uit van PageGroup, die sinds april 2001 op de Londen Stock Exchange genoteerd staat. Michael Page kan, zowel op het niveau van professionele medewerkers als op managementniveau, een sterk trackrecord van succesvolle werving en selectie voorleggen. In Nederland opereert Michael Page vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

De recruitment-consultants van Michael Page hanteren een resultaatgerichte aanpak, met een vergoedingstructuur die is gebaseerd op de succesvolle afloop van het bemiddelingstraject. De recruitment-inspanningen op ict-vlak zijn opgesplitst in business georiënteerde ict-rollen en erp-applicatierollen.

Juryoordeel

Bij het zien van de voordracht van Michael Page, wist de jury het eigenlijk: dit is nou echt zo’n speler die op dit lijstje niet mag ontbreken. Wereldwijd is het bedrijf sterk in het bemiddelen in ict-personeel, maar ook in Nederland doen ze het uitstekend. Voor verschillende grote Nederlandse klanten wordt er het juiste ict-personeel gezocht. Michael Page behoort tot de top van de bemiddelaars en wordt daarom terecht genomineerd in de categorie Werving- en selectiebureau van het jaar in ict.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-04T10:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.