Computable Awards 2015

iSense ICT Professionals

Genomineerd voor ICT-detacheerder van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

Het St. Francis Mission Hospital in Katete (Zambia) ontving in april 2014 veertig computers van iSense. Dertig van deze computers worden gebruikt in het ziekenhuis zelf. De verschillende afdelingen binnen het St. Francis Mission Hospital hebben hiervoor een plan ingeleverd waarin beschreven staat waar zij de computers voor in willen zetten.

iSense werkt al jaren aan het vergroten van succes en geluk voor haar relaties en kijkt steeds vaker naar de mogelijkheden om ook daarbuiten iets voor mensen te kunnen betekenen. Zo is iSense geïnspireerd geraakt door Wieke Biesheuvel, die voor het weekblad Libelle schrijft vanuit Zambia. Dit zette iSense aan om veertig computers te leveren aan het St. Francis Mission Hospital in Katete (Zambia). Dertig van deze computers worden gebruikt in het ziekenhuis zelf. Met de overige tien computers wordt een internetcafé ingericht, waarvan de inkomsten naar het ziekenhuis gaan.

Juryoordeel

iSense laat zien dat zij naast een enthousiaste dienstverlening aan klanten en medewerkers ook maatschappelijk actief zijn. Reden genoeg voor de jury om meervoudig winnaar iSense wederom te nomineren voor de categorie Ict-detacheerder van het jaar.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-20T10:53:00.000Z Jeroen Aris