Computable Awards 2015

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Genomineerd voor ICT-opleider van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is toegetreden als Educational Knowledge Partner van de ASL BiSL Foundation. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen.

De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is voor de HAN van groot belang. Dat is ook de reden waarom de hogeschool zich heeft aangesloten bij de ASL BiSL Foundation. In deze stichting vormen organisaties als het Ministerie van Defensie, Belastingdienst, Achmea, Capgemini en vele andere een actief kennisnetwerk. Met haar kennispartnerschap wil de HAN studenten in contact brengen met de beroepspraktijk en hen laten kennismaken met de publiek domein libraries ASL en BiSL.

Juryoordeel

Met deze samenwerking krijgen vooral de ict-studenten een up-to-date voorbereiding op de beroepspraktijk en hiervan is de jury onder de indruk. De jury ziet dat dit voor de docenten ook voordelen biedt. Middels themasessies en het jaarcongres Co-create krijgen zij namelijk inzicht in actuele ontwikkelingen in diverse marktbranches. De jury juicht dergelijke publiek-private samenwerking toe en waardeert dit met een nominatie als Ict-opleider van het jaar.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-28T10:53:00.000Z Jeroen Aris