Computable Awards 2015

Juryrapport: IreckonU

Genomineerd voor Nederlandse start-up van het jaar

Dit artikel delen:

IreckonU ontwikkelt oplossingen voor de hospitality sector, om de beleving voor hotelgasten te optimaliseren. De hotelbranche heeft te maken met veel autonome softwaresystemen die voor complexiteit en inefficiëntie zorgen. IreckonU komt met de oplossing, waardoor er voor de gasten een ongekende gepersonaliseerde hotelervaring wordt gerealiseerd.

IreckonU is een onderdeel van Ireckon en heeft sinds de oprichting in 2012 een naam opgebouwd op het gebied van softwareontwikkeling. De software van IreckonU draait in een hybride cloud omgeving met lokaal een server van Intel met positief resultaat. Het revolutionaire systeem van IreckonU biedt hotels een oplossing waardoor de bestaande software van huidige leveranciers efficiënter kan worden ingezet. Alle systemen, van boekings- en betalingsmodules op de website tot de gegevens van de minibar, pluggen in op een soort stekkerdoos en kunnen vervolgens eenvoudig en effectief met elkaar communiceren.

Dankzij integratie van bijvoorbeeld CRM-systemen staat, waar ook ter wereld, het favoriete drankje klaar in de minibar en heeft de kamer de gewenste temperatuur. En werkt een tv, airco, tablet, etc. niet, of is een kamer niet goed schoongemaakt, dan zal het systeem deze kamer automatisch blokkeren voor uitgave en, zonder dat de gast het doorheeft, een andere kamer reserveren. Het systeem is al bij verschillende hotels van CitizenM met succes geïmplementeerd en de andere vestigingen zullen snel volgen. IreckonU verwacht dan ook dat meer hotelketens met het systeem gaan werken. Intel heeft als partner van IreckonU een film gemaakt om een impressie te geven van de mogelijkheden van het systeem. 

Juryoordeel

In een heldere en goed opgebouwde presentatie wist Mark Voermans van technologie start-up iReckonU ons niet alleen te overtuigen van het innovatieve karakter van hun start-up, ook was de jury onder de indruk van het feit dat het team van iReckonU bestaat uit slagvaardige ondernemers die aantoonbaar in staat zijn om innovatieve partnerships te ontwikkelen met hun klanten. Een enorm marktpotentieel, gecombineerd met een blik die duidelijk over de grens gaat laat deze start-up in de hoogste regionen van de Computable Awards belanden.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ceo van het jaar is. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Computable Awards 2020

Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2020!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T14:38:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.