Computable Awards 2015

Juryrapport: RedSocks

Genomineerd voor Nederlandse start-up van het jaar

Dit artikel delen:

RedSocks heeft de RedSocks malware threat defender speciaal ontwikkeld als aanvulling op de al bestaande beveiliging van bedrijfsnetwerken. Om bedrijven bescherming te bieden tegen huidige en nieuwe generaties malware. Tegelijk beveiligt de appliance organisaties tegen datalekken die kunnen ontstaan door gebruik van cloud-diensten buiten het normale dataverkeer om.

Reguliere beveiligingsmaatregelen zoals anti-virussoftware en firewalls blijken steeds vaker onvoldoende bescherming te bieden tegen malware. De RedSocks malware threat defender beschermt tegen malware zonder de werking van het netwerk te beïnvloeden. De malware-beveiliging heeft dus geen negatieve impact op de netwerksnelheid.

Juryoordeel

Met een enorme passie voor technologie en het denken buiten de traditionele paden wist deze start-up de jury met gemak te overtuigen om deze start-up in de Top 10 van de Computable Awards op te nemen. RedSocks bevindt zich volgens de leden van de jury in een markt met een enorm potentieel. Zij lost met een team van eigen developers en engineers voor haar klanten aantoonbaar een urgent en groeiend probleem op. Met een wereldwijde groeistrategie en een helder business model, is RedSocks een van de kanshebbers op het winnen van de awards.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie de beste ceo van het jaar is. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T14:52:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.