Computable Awards 2015

Juryrapport: Inmote MedTech

Genomineerd voor Nederlandse start-up van het jaar

Dit artikel delen:

Inmote MedTech ontwikkelt en biedt IT oplossingen voor de gezondheidszorg die de kwaliteit én efficiëntie significant verhogen. Met de meest recente producten W+ (efficiënte en consistente wonddocumentatie, incl. foto’s) enMediCall (veilig videobellen én foto’s maken) tilt Inmote MedTech de wondzorg naar het volgende niveau. Ze brengen de zorg dichterbij alle belanghebbenden door het standaardiseren en optimaliseren van processen, documentatie en communicatie met behulp van zelf ontwikkelde software en alom reeds toegepaste hardware desktops, tablets, smartphones en het web.

In de wondzorg (zorg voor complexe en chronische wonden), met jaarlijks ca. 450.000 patiënten (en stijgend) en ca. 30.000 professionals in Nederland, is de documentatie en overdracht door professionals binnen de zorgketen van slechte kwaliteit en soms niet eens voor handen. Het merendeel wordt nog met pen, papier en liniaal gedaan en (consistente) foto´s van wonden worden vrijwel niet gemaakt. Inmote MedTech heeft een oplossing ontwikkeld waarbij consistent en hardware onafhankelijk wondzorg digitaal kan worden gedocumenteerd.Op dit moment wordt het product binnen diverse thuiszorg organisaties, in Nederland en Duitsland getest.

Juryoordeel

Ook hier een duidelijk verhaal: probleemstelling, oplossing en voordelen voor de gebruikers en hun klanten én een goede pitch. De vragen van de jury waren doorgaans goed beantwoord, met af en toe een teken van onvolledigheid, daar waar het om de beoogde groei ging. Een gouden tip: nog een paar keer pitchen bij echte geldschieters. Oefening baart kunst, en de heren van het grote geld winden er geen doekjes om.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T14:38:00.000Z