SAP

Cloud-aanbieder van het jaar

SAP heeft zijn aanbod van clouddiensten uitgebreid met het responsive app-framework SAP Fiori en een nieuw netwerk voor online betaaldiensten in de autobranche. Daarnaast heeft de leverancier een update uitgevoerd van zijn business suite SAP S/4Hana. Zaken die de algemene jury van de Computable Awards 2016 beloont met een nominatie in de categorie Cloud-aanbieder van het jaar.

De cloudversie van SAP Fiori moet samen met het bestaande Fiori Mobile Services de implementatie en het gebruik van mobiele apps sneller, veiliger en eenvoudiger maken. De leverancier zet in op organisaties die in hun ict-omgeving zowel on-premise- als cloudsoftware hebben draaien. Met de cloudeditie van SAP Fiori kunnen organisaties eenvoudig apps uitrollen ter ondersteuning van de on-premise-oplossing SAP Business Suite. Hierbij worden standaardapps geleverd voor diverse branches als hr, retail en crm. Denk aan self-servicing apps voor medewerkers en apps waarmee managers goedkeuring kunnen geven.

Het aangekondigde SAP Vehicles Network is een verzameling van oplossingen en beheertools voor dienstverlening in de autobranche. De oplossing is gericht op aanbieders van mobiele betaaldiensten, automotive bedrijven en mobiele app-aanbieders. Deelnemende partners moeten via SAP Vehicles Network eenvoudig diensten aan de consument kunnen aanbieden. Het gaat bijvoorbeeld om afrekenmogelijkheden bij benzinestations en parkeergarages.

De belangrijkste vernieuwingen in S/4Hana zijn onder meer nieuwe cockpits voor crediteuren en debiteuren, een datamodel voor voorraadbeheer voor het real-time verwerken van grote volumes, real-time inzicht in voorraad- en materiaalstromen, eenvoudigere simulaties van alternatieven in de keten, standaard integratie met het Ariba-netwerk en een nieuwe sales-cockpit voor orderverwerking.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-30T11:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.