ServiceNow

Cloud-aanbieder van het jaar

ServiceNow

‘ServiceNow is de hardst groeiende SaaS-provider in Nederland met een propositie die daadwerkelijk organisaties enabled om ook in de toekomst regie-voering te kunnen blijven doen.’ Dat waren de lovende woorden in de voordracht voor de leverancier van enterprise it-cloudoplossingen werden gedaan. De jury van de Computable Awards 2016 gaat hierin mee en nomineert ServiceNow als cloud-aanbieder.

ServiceNow heeft maar 2016 een uitbreiding van zijn automatiseringsoplossingen aangekondigd, die de manier waarop organisaties op securitybedreigingen reageren, flink zal veranderen. Het nieuwe product van ServiceNow, Security Operations, geeft zowel security- als it-teams één platform om te reageren op incidenten.

ServiceNow Security Operations bestaat uit twee cloud-applicaties: Security Incident Response en Vulnerability Response. Door de uitbreiding van het portfolio van workflow- en automatiseringsoplossingen van ServiceNow hoeven organisaties niet langer gebruik te maken van inefficiënte, handmatige processen, e-mails, telefoontjes of spreadsheets.

ServiceNow stelt klanten in staat om security response nauwkeurig te definiëren, te structureren en te automatiseren om de tijd tussen het ontdekken van bedreigingen en risico’s en het oplossen daarvan te verkorten. Dit kan uiteindelijk het totale risico dat een organisatie loopt verminderen, terwijl de efficiency en de productiviteit van de securityafdeling wordt verhoogd.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-30T11:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.