Brunel

ICT-detacheerder van het jaar

Informatiebeveiliging voert in het bedrijfsleven en ook bij ict-ondernemingen op dit moment de boventoon. Om meer duiding aan dit ict-aspect te geven heeft Brunel Nederland een speciale tak binnen de onderneming opgezet, de afdeling Information Security. Reden voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 om het bedrijf te nomineren in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.

Het team van professionals op de afdeling Information Security gaat zich volledig toeleggen op onafhankelijk advies en training over en de implementatie van informatiebeveiliging. In 2015 heeft Brunel Nederland al besloten om een afdeling Information Security in het leven te roepen.

Met een pool van ruim zevenhonderd ict’ers heeft het bedrijf de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en acht men nu de tijd rijp om deze kennis te gelden te maken. Met het operationaliseren van de afdeling Information Security ontsluit Brunel Nederland deze kennis voor organisaties die behoefte hebben aan onafhankelijk advies over informatiebeveiliging.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T09:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.