Calco

ICT-detacheerder van het jaar

Calco

Calco heeft afgelopen jaar twee prijzen gewonnen bij de European Business Awards (EBA): de Ruban d’Honneur en het National Champion-certificaat. Via de eerste kan Calco een definitieve European Business Award in de wacht slepen, via het certificaat maakt het bedrijf nog kans om uitgeroepen te worden tot Employer of the Year. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om Calco te nomineren als ICT-detacheerder van het jaar.

Employer of the Year is een van de tien categorieën binnen de EBA waar een organisatie een award in kan winnen. Deze categorie richt zich op bedrijven die in staat zijn om hun werknemers te inspireren en te motiveren door hen groeimogelijkheden te bieden, zich in te zetten voor gelijke kansen en daarbij ook veel aandacht te hebben voor de balans tussen het werk en privéleven van de werknemers. Calco gaat nu door naar de tweede ronde en strijdt om de titel ‘National Public Champion’.

Calco is ook door de vakjury van de European Business Awards uitgeroepen tot een van de 110 winnaars van de felbegeerde Ruban d’Honneur. Eerder in de competitie werd Calco al uitgeroepen tot een van de 678 National Champions en ging daarmee door naar de tweede ronde. Met het behalen van deze onderscheiding gaat Calco door naar de finale van de prestigieuze European Business Awards. Binnen de European Business Awards zijn er tien vaste categorieën waarin een award kan worden behaald. Per categorie worden de beste kandidaten beloond met de Ruban d’Honneur en zij gaan automatisch door naar de finale. Daarnaast kent de vakjury de Ruban d’Honneur ook toe aan bedrijven die positief zijn opgevallen en echt een indruk hebben gemaakt op de jury. Voor deze tien bedrijven is een extra categorie in het leven geroepen, namelijk The Chairman’s Selection. Calco behoort tot deze laatste categorie en maakt daardoor kans op The Chairman’s Selection Award.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T09:10:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.