Finalist

ICT-detacheerder van het jaar

Finalist

Finalist heeft per 1 januari 2016 iProfs, internetspecialist op het gebied van portalen, contentmanagementsystemen en Java-technologie, overgenomen. Door de overname bouwt Finalist zijn consultancytak uit en kan het internetprofessionals gaan detacheren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om Finalist te nomineren in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.

Met de overeenkomst geeft Finalist verder invulling aan de strategie ‘Finalist verbindt mens en IT’. Zo verwerft het bedrijf met de overname iProfs een uitstekende positie voor de uitbouw van consultancy en detachering van internetprofessionals. iProfs heeft daarnaast expertise op het gebied van het internet of things en mobiel. Dat is een goede aanvulling op de huidige oplossingen van Finalist: het begeleiden en realiseren van websites, portalen, big data en maatwerkapplicaties, narrowcasting en integratie-oplossingen.

iProfs versterkt met de aandelenverkoop de dienstverlening aan zijn klanten. Door de samenvoeging is het bedrijf in staat om klanten completer te bedienen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T09:46:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.