iSense ICT Professionals

ICT-detacheerder van het jaar

iSense ICT Professionals

De wereld van ict is razendsnel aan het veranderen. De economie trekt aan en bedrijven zijn steeds meer aan het digitaliseren. Vanzelfsprekend resulteert dit in een steeds krapper wordende ict-arbeidsmarkt. Ict-detacheerder iSense ICT Professionals is daarom een nieuwe weg ingeslagen om via gratis kennisevenementen in contact te komen met ict-professionals. Nominatiewaardig in de categorie ICT-detacheerder van het jaar, meent de algemene jury van de Computable Awards 2016.

iSense is in 2016 een heel andere en vooral onderscheidende weg ingeslagen voor wat betreft het in contact komen met ict-professionals. Het zet namelijk groots in op het delen van kennis met de ict-community door het verzorgen van een groot aantal gratis kennisevenementen. iSense wil op deze manier graag toegevoegde waarde leveren aan de ict-community. De evenementen worden samen met usergroups, mvp’s en andere gerenommeerde sprekers georganiseerd omtrent een breed scala aan ict gerelateerde thema’s. Het doel van deze evenementen is de ict’ers te inspireren en ze bovenal een leerzame middag of avond te bezorgen. Het werven van kandidaten is zelfs uit den boze tijdens deze evenementen. iSense host in 2016 meer dan dertig seminars waar naar verwachting tweeduizend deelnemers op af zullen komen.

Naast de gratis kennisevenementen heeft iSense in januari 2016 ‘IT on Tour’ georganiseerd in samenwerking met Hogeschool Breda. Tijdens ‘IT on Tour’ heeft iSense ongeveer vijftig studenten in een grote touringcar meegenomen en ze een kijkje in de keuken gegeven bij de it-afdeling van de ING Bank in Amsterdam. Nadat dat de studenten bij de ING op bezoek waren geweest, hebben ze op het hoofdkantoor van iSense nog een sollicitatietraining gevolgd, verzorgd door de recruitmentmedewerkers van iSense.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T09:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.