Neomax

ICT-detacheerder van het jaar

Neomax

Neomax heeft met een relatief simpele voordracht een nominatie in de categorie ICT-detacheerder van het jaar in de wacht gesleept. De algemene jury van de Computable Awards 2016 was vooral te spreken over de persoonlijk onderbouwing in de case. De voordracht betrof een reactie van de coördinator van de servicedesk bij de gemeente Zwolle.

Gemeente Zwolle heeft al meerdere mensen via Neomax ingehuurd. De (integrale) servicedesk biedt onder andere ondersteuning op het gebied van ict. Daarnaast is het ook de rol van de ict’ers om naast gebruikers op de juiste wijze te ondersteunen, ook de processen voor de servicedesk goed in te richten. Doelstelling is dat gebruikers meer zelfredzaam worden. Dit zal voor de servicedesk inhouden dat de rol verandert. De servicedesk richt zich steeds meer op het beschikbaar stellen van informatie.

De servicedesk van de gemeente Zwolle is blij met iedere ingehuurde collega en wil die medewerker blij maken met zijn werk en werkplek. Vervolgens mag Neomax blij zijn met het feit dat er een goede werkplek voor iemand is gevonden. De gemeente Zwolle schaart dit onder de noemer ‘3xBLIJ’. Neomax krijgt op een schaal van 1 tot en met 5 een 4 voor zijn diensten en service en een 4 als aanbeveling.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T10:03:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.