Peak-IT

ICT-detacheerder van het jaar

Peak-IT signaleert een toenemende vraag in de markt en is daarom gestart met een vernieuwde Peak-IT Academy. Hierin krijgen jonge en ambitieuze it-professionals de kans om verder opgeleid te worden tot itil- en technologische Microsoft-specialist. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om het bedrijf te nomineren in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.a

Door herstel van de it-markt investeren organisaties weer in ict-projecten. Hierdoor is Peak-IT gestart met het opleiden van tachtig it’ers. Peak-IT Academy is een aantal jaar geleden ook al toegepast, en toen behaalden ruim tachtig nieuwe medewerkers hun certificeringen en konden direct aan de slag bij gerenommeerde opdrachtgevers.

Binnen de Peak-IT Academy staan leren en het opdoen van praktijkervaring centraal. Gedurende vier weken worden it-professionals daarom intensief gecoacht en begeleid. Ambitieuze professionals krijgen een vast contract en hun opleiding tot Microsoft Technology Specialist wordt volledig betaald. Als it-professional werk je daarnaast direct aan interessante cases in innovatieve Tech Labs, zodat je praktijk en theorie met elkaar kunt combineren.

De Academy sluit aan op het Opleidingsplan dat bij Peak-IT gemaakt wordt voor alle it-professionals. Het plan is onderdeel van een persoonlijk ontwikkelplan; iets dat als leidraad wordt gebruikt om de carrièrestappen van een professional goed in kaart te brengen. Opleidingen zijn volgens Peak-IT een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van medewerkers.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T10:10:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.