Managed hosting door True

Wiba IT

ICT-detacheerder van het jaar

 

Wiba IT

Wiba IT is in 2015 door meer dan 8200 zzp’ers uitgeroepen tot de nummer 1 bemiddelaar in de jaarlijkse ‘Zzp-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing in de categorie Detachering en derde overall. Dat zijn uitslagen waar de algemene jury van de Computable Awards 2016 niet omheen kan en nomineert Wiba IT daarom ook in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.

Wiba IT is een onafhankelijk en landelijk opererend detacheringsbureau, actief sinds 2007 en gespecialiseerd in it. Het maakt gebruik van een netwerk van hbo- en wo-opgeleide it-, veelal zzp’ers. Het zijn die zzp’ers die Wiba IT met een gemiddeld cijfer van 8,3 beoordelen. De opdrachtgevers waarderen de inspanningen van de detacheerder zelfs met een 8,9.

Tijdens de uitreiking van de onderscheidingen vertelde gastspreker Stephan Bosman, oprichter van Zoover, hoe belangrijk online reviews zijn. ‘Het is voor zzp’ers en opdrachtgevers vaak moeilijk om de juiste intermediair te vinden, aangezien er zoveel verschillen in kwaliteit en werkwijze bestaand. Wij meten de kwaliteit op basis van geverifieerde online reviews, waardoor meer transparantie en zowel zzp’ers als opdrachtgevers een beter gefundeerde keuze kunnen maken.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5768353). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×