Accenture

ICT-dienstverlener van het jaar

Maar liefst twee voordrachten van Accenture scoorden goed bij de algemene jury van de Computable Awards 2016 in de categorie ICT-dienstverlener van het jaar. Zowel de Junior Innovation Challenge die de dienstverlener in 2015 organiseerde als het business process outsourcing (bpo)-contract bij TNT kregen hoge cijfers van de vijf juryleden

In de Junior Innovation Challenge daagde Accenture alle Limburgse scholieren tussen 10 en 16 jaar uit om mee te denken over innovatie in Nederland. De jury bestond uit vertegenwoordigers van het Limburgse bedrijfsleven, de overheid en onderwijswereld. Het winnende idee wordt met de ondersteuning van een professioneel team verder ontwikkeld en gerealiseerd. De uitwerking en realisatie van het winnende idee gebeurt in samenwerking met de Smart Services Campus in Heerlen. Deze campus is een initiatief van de Universiteit van Maastricht, de provincie Limburg en Accenture. Door de ontwikkeling van ‘smart’ producten en diensten te bundelen in een regionaal ecosysteem stimuleren deze partners innovatie en werkgelegenheid in Zuid-Nederland.

De andere voordracht van Accenture was met betrekking tot TNT. Deze pakjeskoerier heeft zijn financiën, accountancy en data-entry ondergebracht bij Accenture. De ict-dienstverlener heeft voor deze business process outsourcing (bpo) een vijfjarig contract gesloten. Door de uitbestedingsovereenkomst verwacht TNT de kosten van de backoffice te kunnen terugdringen en de operationele uitvoering te verbeteren. Het bpo-traject wordt naar verwachting eind 2017 afgesloten.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-02T07:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.