Protinus IT

ICT-dienstverlener van het jaar

Samenwerken

Protinus IT gaat op een vernieuwende en eigentijdse manier om met it-sourcing. Het ontsluit gespecialiseerde partners in brede, functionele mantelovereenkomsten naar grotere organisaties. Daarmee gaat het bedrijf de strijd aan met grote dienstverleners die roepen dat ze alles onder één dak kunnen doen. De algemene jury van de Computable Awards 2016 beloont deze strategie met een nominatie in de categorie ICT-dienstverlener van het jaar.

Protinus IT gelooft in specialismen en ontsluit daardoor gespecialiseerde marktpartijen die normaal gesproken geen kans zouden hebben binnen de grotere, functionele mantelcontracten. Binnen vier jaar heeft Protinus IT een aansprekend klantenbestand opgebouwd en zit het in een markt met de grote, bekende spelers in de infrastructuur- en de softwaremarkt.

Door het model van het werken met gespecialiseerde partners kan Protinus IT schaalbaar en beheerst groeien. Bovendien ontsluit de dienstverlener veel echte midden- en kleinbedrijven en kan het vrijuit nieuwe technieken en nieuwe vormen van zakendoen naar de markt ontsluiten. Dat brengt de klanten van Protinus IT meer keuzemogelijkheden en vooral meer keuzevrijheid en wendbaarheid in hun it-bedrijfsvoering.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-02T08:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.