BT

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

BT heeft in 2015 ‘Cloud of Clouds’ gelanceerd; een nieuwe technologische visie - én aanbod - die klanten in staat stelt zich gemakkelijk en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, ongeacht waar ze gehost of gevestigd zijn. BT’s Compute Management System vormt het hart van deze propositie. De algemene jury van de Computable Awards 2016 waardeert dit met een nominatie in de categorie ICT-infrastructuurleverancier van het jaar.

Cloud of Clouds biedt één enkele portal van waaruit klanten toegang hebben tot de cloudoplossingen van BT, alsook tot de clouds van andere providers, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services. Gedurende 2015 vulde BT het aanbod verder in door partnerships met Salesforce.com, Riverbed, HP, Microsoft, Cisco en Check Point. Nutreco en de Europese Unie zijn de eerste klanten. BT tekende een wereldwijd ucc-contract met Nutreco waarbij vijfduizend gebruikers worden samengebracht op één cloudplatform. Afgelopen januari kondigde BT twee cloudcontracten aan met de EU, die één van de grootste overheidsclouds in Europa zullen creëren.

In Nederland wordt het globale aanbod versterkt door de aanwezigheid van drie eigen datacenters en een omvangrijke, lokale professional services-organisatie die consultancy, systeemintegratie en managed services levert.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-03T08:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.