Netgear

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Succes

Netwerkbedrijf Netgear heeft twee nieuwe quad-mode business class 802.11ac wireless access points geïntroduceerd voor het mkb, het onderwijs en de horeca. De access points maken vier verschillende manieren van beheer mogelijk. Voor de algemene jury van Computable Awards 2016 aanleiding om Netgear te nomineren als ict-leverancier voor het mkb.

De nieuwe ProSafe-access points werken in de standalone modus of in het nieuwe Netgear Ensemble Mode Management. Ensemble zorgt voor gecentraliseerde configuratie en beheer van de access points, tot maximaal tien access points als één enkele groep, zonder extra hardware, licentie of supportkosten. Wanneer ze worden ingezet bij grotere implementaties, zijn deze access points ook in staat om zowel controller management als cloud management te ondersteunen, met behulp van Netgear Business Central, een cloud-based it-serviceplatform.

In de Netgear Ensemble Mode fungeren de Prosafe-access points als een schaalbare oplossing voor groeiende organisaties die steeds meer access points inzetten om het groeiende aantal apparaten op hun draadloze netwerken te ondersteunen. Neem bijvoorbeeld het hoofdkantoor van een klein bedrijf met access points op verschillende verdiepingen, winkelcentra die draadloze toegang aan huurders en bezoekers bieden, kerken, buurthuizen of kleine scholen: Ensemble maakt het voor dit soort organisaties mogelijk te migreren van een standalone access point, naar een beheerde oplossing zonder hoge it-kosten.

Netgear heeft de Ensemble Mode Management-functionaliteit aan de nieuwe access points toegevoegd zonder bijkomende kosten voor klanten te berekenen. Met Ensemble bevindt de intelligence control zich in het access point zelf, waardoor een bedrijf firmware-updates kan uitvoeren en cliënt connectivity en traffic voor alle access points kan monitoren, allemaal via een gecentraliseerd dashboard. Aangezien de beheerfunctie op het access point zelf wordt gehost, worden de operationele beheertaken die relevant waren voor de traditionele controller, geëlimineerd. Aankoop, bijwerken, support verlenging en hardware-onderhoud van een afzonderlijke controller is niet nodig.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-06T09:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.