Promax

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Dit artikel delen:
Goedkeuring

Promax maakt IBM Security QRadar SIEM beschikbaar voor middelgrote bedrijven. QRadar biedt beveiliging van platformen, systemen en netwerken en is een bewezen securityoplossing voor grote ondernemingen. De algemene jury van de Computable Awards 2016 waardeert Promax met een nominatie als ict-leverancier voor het mkb omdat het complexe technologie toegankelijk maakt voor het middenbedrijf.

Met IBM Security QRadar SIEM hebben nu ook bedrijven in het mkb een adequaat antwoord op steeds geavanceerdere cyberaanvallen en op strengere wet- en regelgeving omtrent bescherming van persoonsgegevens, zoals Meldplicht Datalekken en de nieuwe Europese privacywet GDPR. Promax is de eerste leverancier in Nederland die het security intelligence platform IBM Security QRadar uit de cloud aanbiedt en het zo beschikbaar maakt voor het midden- en kleinbedrijf.

QRadar monitort als SIEM-oplossing (security incident & event management) continu de activiteiten, data en het netwerkverkeer op alle apparaten en applicaties van een organisatie en biedt zo vrijwel realtime inzicht in eventuele aanvallen en zelfs aanstaande bedreigingen. Het is een intelligente oplossing die direct afwijkingen detecteert en snel inzetbaar is. QRadar brengt dankzij geavanceerde analytische mogelijkheden grote hoeveelheden data terug tot die paar incidenten die er werkelijk toe doen.

Update

Inmiddels is Promax gestart met Promax Cloud Security, een nieuwe divisie die beveiligingsdiensten vanuit de cloud levert. Hierbij wordt gebruik gemaakt van IBM Security QRadar, de siem-oplossing van IBM. Promax is naar eigen zeggen de eerste businesspartner van IBM in Nederland die zijn securitydiensten volledig cloud-gebaseerd afneemt en aanbiedt, en is officieel Authorized Software Value Plus Security Partner van de leverancier.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-06T09:12:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.