TU Delft/Envision

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Business Makeover is een interactief platform met een verzameling tools, informatie, een netwerk, ondersteuning en een community die het Europese midden- en kleinbedrijf helpt om hun businessmodellen te innoveren. De online portal komt voort uit het Europese onderzoeksproject Envision, dat door de TU Delft gecoördineerd wordt. De algemene jury van de Computable Awards 2016 waardeert dit initiatief met een nominatie in de categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB.

Middelgrote en kleine ondernemingen zijn cruciaal voor de economische stabiliteit en welvaart in Europa. Binnen Envision werken negen partners samen aan business model innovatie voor de ruim twintig miljoen in Europa opererende mkb’ers. De opening van het portal ‘Business Makeover’ is een eerste stap hierin.

Envision-coördinator Harry Bouwman van de TU Delft verwacht met de data uit dit project patronen te vinden en kennis te verdiepen over hoe mkb’ers innoveren. ‘Hiermee kunnen we direct toepasbare managementkennis opleveren voor mkb’ers. Het platform biedt tools die eenvoudig te begrijpen en gebruiken zijn en praktische voorbeelden over hoe je gemakkelijk nieuwe businessmodellen implementeert. Veranderingen in de businessmodellen van mkb’ers moet hen minder kwetsbaar maken voor de economische veranderingen in de samenleving.’

De lancering van het portal is de eerste stap in het project. In de toekomst zal het portal worden doorontwikkeld op basis van feedback van gebruikers.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-06T09:24:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.