Uselab

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Dit artikel delen:
Vlog

Uselab kreeg van start-up TappUm de opdracht om een compleet vlogging-platform te realiseren, waarbij de grote uitdaging was om het heel gemakkelijk te maken om video’s te filmen, monteren en online te plaatsen. Want dat zijn de grote belemmeringen voor veel mensen die een vlog willen starten: praktisch niemand heeft de tijd of de technische kennis om video’s op te nemen en deze op een pc te bewerken tot iets interessants. De algemene jury van de Computable Awards 2016 beloont Uselab voor de realisatie hiervan met een nominatie in de categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB.

TappUm vroeg Uselab mee te denken met de strategie van het platform en vervolgens ook de realisatie te doen. Dat betekende veel brainstormen en schetsen en in een later stadium hard werken tot in de late uurtjes om alles te realiseren. Met de gekozen Agile aanpak kon Uselab erg flexibel zijn en optimaal profiteren van voortschrijdend inzicht.

Wat TappUm uniek maakt is de manier waarop je video’s maakt, monteert en online plaatst: razendsnel met je mobiel, zonder enige technische kennis. Als je de video’s op TappUm bekijkt zie je dat het werkt: nog niet eerder was je als kijker zo dicht bij en kon je zo goed iemand volgen. Het platform groeit snel, mede door deze opzet. Het resultaat is een online platform inclusief responsive website welke draait op Microsoft Azure en een iOS- en Android-app. De website is gebouwd op Umbraco.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-06T09:40:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.