Visma Software

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Dit artikel delen:
Duimen

Visma Software heeft eAccounting geïntroduceerd. Deze nieuwe cloudsoftware biedt kleinere ondernemers een totaaloplossing voor boekhouding en facturatie plus gratis websitefunctionaliteit. Visma eAccounting sluit aan bij de behoeften van ondernemers in iedere levensfase van hun bedrijf. Nieuwe gebruikers kunnen de online bedrijfssoftware geheel vrijblijvend dertig dagen gratis proberen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om Visma Software te nomineren als mkb-leverancier.

Visma eAccounting is zowel geschikt voor starters als volwassen ondernemers. Voor vijftien euro per maand kunnen zij hun boekhouding en facturatie voeren, al dan niet samen met hun accountant, en in een paar stappen hun website in de lucht hebben. Vanzelfsprekend in de cloud, met bijbehorende apps om het nog toegankelijker en makkelijker te maken. Facturen kunnen met een gratis app via mobiel of tablet verstuurd worden en dankzij het maken van foto’s van bonnetjes wordt de ondernemer bergen papierwerk bespaard.

In aanloop naar de introductie van deze nieuwe software heeft Visma actief de dialoog gezocht met startende en kleinere ondernemers en zzp’ers via de ‘jekanhet!’-campagne. Ook is Visma een samenwerkingsverband aangegaan met Jong Ondernemen. Vanuit het programma ‘Zeker van je zaak’ wordt Visma eAccounting gratis beschikbaar gesteld aan duizenden mbo-studenten: de toekomstige ondernemers van Nederland.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-06T09:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.